Kunst en Cultuur

 

Er zijn in Tilburg, Brabant en daar buiten dagelijks veel activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Hier aan deelnemen is voor veel mensen heel plezierig en kan het leven verrijken.

Toch komt het er vaak niet van. U heeft gehoord over een mooie tentoonstelling, helaas is die al weer voorbij voordat u er naar toe geweest bent.
U wilt wel eens naar een toneelvoorstelling, maar welke moet u dan kiezen? Of naar een dansvoorstelling, maar u kent geen van de dansgezelschappen.
En wat als u naar een concert wil, maar liever niet in uw eentje.
Want het samen met anderen er naar toe gaan is al de helft van het plezier.

 

Daarom willen we kijken of er bij EVA mensen zijn die erin geïnteresseerd zijn om gezamenlijk een aantal keren per jaar naar voorstellingen, concerten, musea e.d. te gaan. We denken daarbij in de eerste plaats aan de schouwburg en concertzaal in Tilburg en musea in Brabant. Met misschien ook eens een uitstapje buiten de provincie.

Ook willen we graag weten waar de belangstelling naar toe gaat en op welke manier we eventueel vervoer kunnen organiseren.

Op een kennismakingsavond in januari willen we hierover van gedachten wisselen en voor de periode van februari tot juni een aantal activiteiten uitkiezen waaraan iedereen die dat wil kan deelnemen.

Bent u geïnteresseerd, maar kunt u op de betreffende avond niet aanwezig zijn, laat het ons weten, dan krijgt u de informatie toegestuurd.