Kunst en Cultuur

 

Het programma richt zich vooral op theaterbezoek, in Tilburg, maar soms ook in Den Bosch en Waalwijk. Afgelopen seizoen zijn we o.a. naar het ballet Het Zwanenmeer geweest, naar het toneelstuk De Kersentuin, de dansvoorstelling Peeping Tom en het concert van Ellen ten Damme.

Ook voor de komende maanden september t/m januari hebben we voor een gevarieerd programma gekozen van toneel, dans en muziek. Zo staan o.a. op het programma Stef Bos, Circus Baobab, de cabaretière Margôt Ros, het ballet De Notenkraker en wegens het succes van de afgelopen keer weer de Jakop Ahlbom Company, nu met de voorstelling Knock-Out. Deze unieke groep breng een bijzondere show, een toneelstuk zonder woorden, met mime, dans, muziek en spectaculaire verschijn- en verdwijntaferelen.

Daarnaast gaan we ook naar musea en bezoeken we regelmatig een filmvoorsteling. We willen o.a. een bezoek aan Museum Voorlinden in Wassenaar inplannen.

Wil je op de hoogte blijven van het hele aanbod en meer informatie krijgen over de voorstellingen meld je dan aan op het Opgaveformulier bij Kunst en Cultuur.

Dit geldt ook voor degenen die die zich al eerder hebben aangemeld!

 

Inlichtingen: Aly Bols 06-48504858

e-mail: evaudenhout@outlook.com