Kunst en Cultuur

 

Het programma richt zich vooral op theaterbezoek in Tilburg en een enkele keer op Den Bosch, waar het nieuwe Theater aan de Parade weer geopend is.

 

Voor januari – juni 2024 hebben we een programma samengesteld waarin alle vormen van theater aan bod komen: toneel, dans, cabaret, muziek en zang, muziektheater en musical.
Als u zich aangemeld heeft krijgt u dit overzicht toegestuurd en kunt dan zelf kiezen naar welke voorstellingen u wilt gaan.

Het vervoer wordt door ons geregeld. We vragen per voorstelling een aantal dames of ze met de auto willen rijden, zodat iedereen mee kan naar de schouwburg. Voor het vervoer betaalt u dan een kleine bijdrage.

Op het programma staan o.a. het toneelstuk Murder on the Orient Express,  Het Metropole Orkest met Ode aan Wim Sonneveld, de musical Hier adem ik vrij over Koning Willem 2, Kommilfoo: een Belgisch cabaret duo en de muziekgroep Ogham met Keltische volksmuziek.

 

Daarnaast gaan we ook een aantal keren naar een museum en naar de bioscoop. Omdat dit meestal pas kort van te voren ingepland kan worden staat dit niet in het programmaoverzicht. We sturen de informatie dan per mail aan alle deelnemers van de Kunst en Cultuur groep.

 

Wilt u op de hoogte blijven van het hele programma en meer informatie krijgen over de voorstellingen meldt u dan aan op het Opgaveformulier bij Kunst en Cultuur.

Dat geldt ook voor degenen die al deelnemen aan de Kunst en Cultuur groep. Wij gaan uit van het actuele Opgaveformulier van januari 2024.

 

Anne-Miek Antens

Aly Bols

Jossy van Loon

 

Inlichtingen:    Aly Bols 06 4850 4858

e-mail:            evaudenhout@outlook.com